Informatiesite integrale geneeskunde H.G.Bodde - wetenschap en ervaring !

Heeft u een chronische klacht?


Allereerst is dan natuurlijk een goede diagnose door uw huisarts en/of specialist nodig. Zonder een voorafgaande consultatie van huisarts en eventueel specialist is een advies niet mogelijk !


Zo kan worden vastgesteld of sprake is van een aandoening, waarbij een operatie, antibiotica of een andere noodzakelijke behandeling, beslist nodig is.

Daarnaast is het raadplegen van een arts, aangesloten bij de AVIG, die , zoals u kon lezen in de inleiding van deze website, bij vele chronische aandoeningen, vaak een zinvolle optie, die meestal (ten dele) door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.
 

Bij mij kunt u terecht voor adviezen over behandelmogelijkheden (orthomoleculair, natuurgeneeskundig, homeopathisch etc.) bij chronische klachten, die niet goed regulier behandelbaar zijn ( en wel goed regulier onderzocht!). De bedoeling is het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. het gaat dan soms om een zelfzorgadvies, nooit om een gerichte individuele behandeling, daarvoor dient u door een collega gezien te worden, op de onderstaande sites vindt u verdere informatie.


Heeft u een chronische klacht of aandoening, die aan het bovenstaande voldoet en wenst u mijn advies, zoals hierboven beschreven, stuur mij dan een mail , het mailadres is funcmed@online.nl. Ik zal u dan zo snel mogelijk antwoorden. Duurt een antwoord langer dan drie dagen, mail dan aub. nogmaals, uw mail kan in de spam of door een vergissing verloren zijn geraakt. Bij "tips en nieuws kunt u zien of ik een bepaalde tijd afwezig ben en uw mail dan meestal niet kan ontvangen, zodat het antwoord later zal komen !


Op www.avig.nl vindt u een lijst met artsen., die in deze vereniging, waarvan ik nog buitengewoon lid ben, verenigd zijn. Het betreft artsen voor homeopathie, natuurgeneeskunde, neuraaltherapie en biofysische geneeskunde. Alle informatie over deze specialismen vindt u op de site.


Voor heldere informatie over functionele geneeskunde wijs ik u graag op de site van drs. Korbee, arts:

www.drkorbee.nl. Drs. Korbee heeft een uitstekend en helder boekje over de functionele geneeskunde geschreven, dat u bij hem kunt bestellen.


 
 
 
 
 

 

.
 
Voor medische spoedgevallen bel de huisarts of de huisartsenpost of, bij levensbedreigende klachten 112 !!!
 
 
 
 
Regelmatige nascholing hoort erbij ! Tijdens een nascholingsweekend van onze huisartsengroep Vreewijk-Lombardijen met mijn voormalige vaste "koppelmaat" ,  Huisarts Kees Limburg., een prima huisarts  en groot cellist!
Tegenwoordig school ik mij nog regelmatig na via congressen, onlinenascholing voor huisartsen, vaktijdschriften, zoals Nature en het New England Journal of Medicine en websites van allerlei aard, zoals die van het Institute of Functional Medicine etc.
Ik ben nog belangstellend lid van de AVIG.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint