Informatiesite integrale geneeskunde H.G.Bodde - wetenschap en ervaring !
OVER HET CONSULT
 

 
!
 

 


 
 Als u mijn advies wenst, stuur mij dan een mail met een zo uitvoerig mogelijke beschrijving van uw klachten, wat de medische diagnose is, die huisarts en/of specialist hebben gesteld, welke behandeling er wordt gegeven, welke geneesmiddelen u gebruikt en welke natuurgeneesmiddelen en supplementen ( vitamines etc.).

Op basis van deze gegevens en eventuele nadere informatie waar ik u om zal verzoeken, kan ik dan uitleg en advies geven.

U kunt dan soms met dit advies alleen aan de slag, maar meestal zal ik u adviseren één van de mij bekende collega's, doorgaans lid van de beroepsvereniging AVIG (artsenvereniging voor integrale geneeskunde), te raadplegen.

.
 
 
-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
goed overleg en goede uitleg zijn ons streven!
 
Voor de goede orde: dit is (helaas) geen afbeelding van mij.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ik beschouw me als arts voor functionele geneeskunde/ natuurgeneeskunde niet als "homeopaat", "bioresonantietherapeut" of iets dergelijks, maar als  arts voor functionele geneeskunde in ruime zin. Ik overzie vrijwel alle methodes en kan dus hierin adviseren en wij kunnen ze doorgaans ook in onze praktijk toepassen, maar als ik een specifieke methode, die ik zelf niet toepas, zinvol acht, dan zal ik u graag verder verwijzen of adviseren.
 
Meer weten? Vraag het via mail: funcmed@online.nl
 

 
 
 
 
 
tevreden?
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint